b001264: Theater Taptoe, "De Roste Wasser", vader - De Bruyker, Luk; De Bruyker, Luk; Neirynck, Freek
"Marionet gebruikt bij de theatervoorstelling De Roste Wasserdoor theater Taptoe in 1976. De pop stelt de vader van De Roste Wasser voor. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"