txt000553: Holebi, Den Draak, Thuisbasis voor het roze huis
"Polo shirt met kraag en korte mouwen, vooraan een sluiting met 3 knoopjes. Op borsthoogte het logo van café Den Draak, thuisbasis van het roze huis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"