De Nieuwe Tijd : orgaan van de Katholieke Volkspartij gesticht met het oog op de Gemeenteverkiezing van 10 oktober 1926 te Sint-Amandsberg (Sint-Amandsberg: Katholieke Volkspartij)
"Drukker/Drukkerij: Drukkerij Primo, Sint-Amandsberg Archief BSP-federatie Gent-Eeklo"