Van nul opnieuw beginnen : proeve van een manifest voor de 21ste eeuw - Michielsen, Leo (Zwijndrecht: Masereelfonds-Zwijndrecht/Burcht; Antwerpen: Klub Jef Van Extergem, 1991)
"Leo Michielsen Bibliotheek François Vercammen"