Ik wil de luis in de lesbische pels zijn. Portret van Robertine Romeny - Prins, Marieke (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Marieke Prins Fonds Suzan Daniel (FSD)"