Kriegsalbum : bezet Gent in de eerste Wereldoorlog - Hendryckx, Michiel; De Waele, Maria; Dupont, Guy; Antheunis, Georges; Calle, Storm (Lichtervelde: Hannibal, 2018)
"Selectie Michiel Hendryckx ; met bijdragen van Maria De Waele, Guy Dupont, Georges Antheunis, Storm Calle ... et al."