af000952: Eenheid tegen het fascisme - RAL; SJW; Corijn, Eric (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door RAL tegen het fascisme. Afbeelding: foto van een verwoeste zaal van het kultureel centrum King-Kong. Tekst: feb 80: raid op de rode mol. zomer 81: POUR brandt af. zomer 82: aanslag op kultureel centrum King-Kong. Eenheid tegen het fascisme. RAL revolutionaire arbeidersliga. SJW socialistische jonge wacht. ver. uitgever. e. corijn washuisstraat 12 1000 BR. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"