Spreekt het ACW alleen voor zichzelf ? Een kritische analyse op basis van een enquête - Buyze, Stefaan (1994)
"Stefaan Buyze BMLIKScriptie Sociale Hogeschool, Katholiek Vormingscentrum voor Maatschappelijk Werk, Gent"