fo003928: De arbeidsdienst op propagandatocht tijdens de Tweede Wereldoorlog - De Clercq, Paul
"Zwart-witfoto van de Vlaamse arbeidsdienst op propagandatocht door Gent tijdens de Tweede Wereldoorlog, 16 september 1941. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"