De Verbroedering 14(1912)01 (1912)
"Collection: Verbroedering : maandblad der Socialistische Werkersvereenigingen van 't Arrondissement Oudenaarde : weekblad der Socialistische Werkersvereenigingen van het Arrondissement Oudenaarde : weekblad der Socialistische Partij van het Arrondissement Audenaerde-Ronse; Series: De Verbroedering (1912); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"