af003675: Moderniser? Non desarmer! - PC; Fedrigo, Daniël (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door Parti Communiste met als trefwoord 1 mei.Tekening: een jongetje schopt raketten stuk.Tekst: 1er MAI MODERNISER? NON DESARMER! PC PARTI COMMUNISTE. E.R.: Daniël Fedrigo, av. de Stalingrad 18-20, 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"