fo029996: Agalev/Groen/Vaks
"Zwart-witfoto genomen tijdens een tentenkamp van Vaks te Doel in 1981. Op de tent een affiche met Kernenergie leidt tot Poltiestaat en op een t-shirt : Enkel ondermijning van de kernlobby door Alternatief Leven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"