pk000357: Vakantiekolonies, Home Pays de Charleroi, Oostduinkerke - Est-Ouest
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend Home Pays de Charleroi, Groenendijk, Oostduinkerke. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"