Mohamed en Yamina, hun ouders, hun buurt en hun school ... : een kritisch evaluatieverslag van een stage binnen het onderwijsopbouwwerkproject "Zuid" vanuit het stedelijk pedagogisch centrum te Antwerpen - Dziergwa, Jean Pierre (Brussel: HISKWA, 1978)
"Jean Pierre Dziergwa Thesis, HISKWA"