vl000134: Vlag van de Jong Socialisten van Rekkem
"Vlag van de SJ van Reckem met 3 parallelle witte pijlen, wijzen schuin naar beneden in de richting van de vluchthoek. In de vluchthoek staat de plaatsnaam. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"