fo020553: Turnclub Verbroedering
"Kleurfoto van de dames van Turnclub Verbroedering tijdens een voorstelling in de school van de Accasiastraat. Eerste links is Jenny Raes. Gent, jaren 1980 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"