pr000972: De invloed van Koekoek - Van den Berghe, Frits (Koekoek 3(1933)01)
"Prent in zwart-wit voorstellend een man die sip kijkt in 1930, een man die al beter gezind lijkt in 1931, een man die plezier heeft in 1932, een man die schaterlacht in 1933. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 4 mei 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"