fo000588: Volkshuis
"Zwart-witfoto van de bouw van het volkshuis, zaal voor wetenschappen en kunsten. Mechelen: 4 september 1913. Opschrift: Salle des sciences et des arts, vue donnant sur les galeries, 4 septembre 1913. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"