fo022063: Leopold III
"Zwart-witfoto van koning Leopold III tijdens een bezoek aan Ledeberg (?), met hoed directrice van de gemeenteschool mevr. De Corte, 29 oktober 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"