fo011147: Socialistische harmonie 'Vooruit' Harelbeke - Sam (1974)
"Zwart-witfoto van de Socialistische harmonie 'Vooruit' uit Harelbeke, 1974. Groepsfoto met op de achtergrond de vlag van de harmonie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"