Marxisme contre dictature - Luxemburg, Rosa; Laurat, Lucien (Paris: Spartacus, 1946)
"Rosa Luxembourg, préface Lucien Laurat Fonds PerroneHeruitgave van een verzameling artikels uit 1899 en 1904, voor het eerst uitgegeven bij Nouveau Promethée in 1934"