ga000019.1: 25 Images de la passion d'un homme, drukblok nr. 19/25 - Masereel, Frans
"Zie ook: ga000019_2Zie ook: hb000019Zie ook: hs000019 Drukblok nr. 19 uit een reeks van 25 getiteld, 25 Images de la passion d'un homme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"