Paul-Gustave Van Hecke en de Variétés-fotocollectie van Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis - Ollivier, Hendrik; Robensyn, Kim (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Hendrik Ollivier en Kim Robensyn"