Niemand krijgt ooit een pensioen, zonder daarvoor iets te doen : het sociaal beleid ten aanzien van ouderen in België (1886-1914). De ouderdomspensioenen voor werknemers - Vanraepenbusch, Karla (Brussel: VUB, 2009)
"Karla Vanraepenbusch"