De Rode Draad : bedrijfsblad Fabelta Ninove - Kommunistische Partij (Ninove: KP)
"Archief KP Verantwoordelijke uitgevers: (8 nov 1972) Ray De Smet, Begijnhof 46, Aalst / (16 jan 1973) Gustaaf De Ville, Weststraat 1, Ninove"