fo014187: Textielindustrie in Anderlecht - Pans, Frans
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een naaiatelier (lakenindustrie) waar enkele arbeidsters aan het werk zijn, Anderlecht, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"