213.00001.00006: Verslagboeken van BBTK-afdeling Gent: vergaderingen - Bond der Bedienden, Technici en Kaders - afdeling Gent
"Collection: BBTK-gewest Gent; Level of description: Series; Biografie: BBTK-Gent is een gewestelijke vakafdeling van BBTK-nationaal. BBTK is als centrale in die zin atypisch dat ze een interprofessioneel karakter heeft en dus geen echte beroepscentrale is. Ze groepeert immers de bedienden, technici en kaders van de hele privé-sector. De centrale werd in 1892 opgericht. Series: 213: Archief van BBTK-gewest Gent"