hs000031: l' Oeuvre, houtsnede nr. 6/60 - Masereel, Frans (L'oeuvre : soixante bois gravés, 1928)
"Houtsnede nr. 6 uit een reeks van 60, getiteld l' Oeuvre. Zie ook: ga000031Zie ook: hb000031 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"