txt000618: SP.A, Johan Vandelanotte
"Rode muts van het type bandana (achteraan loopt ze uit in linten om vast te knopen) waaraan vooraan, achteraan en opzij vier grote drukknopen zijn bevestigd: twee met het logo sp.a, twee met de afbeelding van Johan Vandelanotte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"