dip000176: Nationale Tooneelwedstrijd van de Stad Vilvoorden
"Diploma, met daarop de tekst: Koninklijke Rederijkerskamer De Violier Nationale Tooneelwedstrijd Prijs van Tooneelschikking Gelijkheid en Recht Mechelen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"