te000206: Voorstudie van een vrouw met wastobbe - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een gehurkte vrouw, één in zijaanzicht, de andere in vooraanzicht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"