pr001518: Kunst voor de derde wereld - Roman; FOS (1980)
"Prent in zwart-wit voorstellend 'Honger' getekend door Roman. Uit een reeks van 5 prenten uitgegeven door Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"