af007205: Halt aan de afbrokkeling van de kulturele uitgaven - Wolsztajn, Willy; ABVV; ACV; Hutchinson, Alain (1978)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1978 door ABVV en ACV met als trefwoord vakbond.Tekening: onderaan: hoofden op een rij - erboven: 2 handen en schaaf waarmee bovenkant hoofden afgeschaafd wordt.Tekst: Halt aan de afbrokkeling van de kulturele uitgaven! Gemeenschappelijk front ABVV - ACV. Algemene vergadering van de kulturele werkers 29 september 1978 van 10 u. tot 16 u. Achturenhuis Fontainasplein Brussel. Verantwoordelijke uitgever: A. Hutchinson, Rouppeplein, 3 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"