Afdelingswedstrijden op gouwfeesten : sprongen, normen en oefenstof - Croes, J.; De Wachter, J. (Hoboken: AGSTB, 1967)
"samenstelling vrouwelijke afdeling: J. Croes, mannelijke afdeling: J. De Wachter"