af015383: Sindikale informatie - Cork; Vereniging van Vlaamse Dienstplichtige Militairen (VVDM)
"Affiche van Cork uitgegeven in 1970 door de Vereniging van Vlaamse Dienstplichtige Militairen voor een syndicale informatieavond. Afbeelding: tekeningen van militairen bij een wachthuisje en van militairen in de buitenlucht. Tekst: vereniging van vlaamse dienstplichtige militairen. SINDIKALE INFORMATIE. De V.V.D.M. nodigt alle soldaten van harte uit op een sindikale voorlichtingsvergadering. Deze zal plaats hebben toekomende … te 19u. in de kazerne, lokaal … men zegge het voort! (VVDM - VZW BS 3 12 1970 N7033). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"