fo021814: Fietsen - Rol
"Zwart-witfoto van geparkeerde fietsen aan het Sint-Pietersstation in Gent. Opschrift achteraan: Fietsen aan het St Pietersstation: velen zonder of met oude nummerplaten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"