te001427: Coop sm Vooruit Gent, reclame - Sharp
"Ontwerptekening voor reclame voor de Coop van sm Vooruit Gent met de afbeelding van twee schoolkinderen die de etalages bekijken van het warenhuis C.O.O.P.. Linksonder gesigneerd: Sharp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"