fo028697: La lune à gauche
"Zwart-witfoto van de toneelvoorstelling La lune à gauche. Een man zittend met cape en een vrouw staand. Sovjet-Unie. Jaren 1920. Russische foto's FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"