b000159: Kop van Emiel Moyson
"Kop van Emiel Moyson, afgegoten in gips en geschilderd. Op de houten sokkel is een koperen plaatje bevestigd met de tekst: 'Bond Moyson West-Vlaanderen / aan Kd. O. Vanhaesebrouck'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"