fo010140: Openbare werken - Sipho
"Zwart-witfoto van de heraanleg van wegen, een maatregel om het aantal werklozen te verminderen. De wegarbeider poseert trots bij zijn machine in de buurt van Charleroi, 1940-1945. Opschrift achteraan: Om de opslorping der werkloosheid te bevorderen worden in ons land verscheidene wegen hersteld. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"