pr000236: Répression de l'ivresse - Guyot, E.
"Prent in zwart-wit voorstellend de tekst van de besluitwet van 14 november 1939, gewijzigd door de wet van 15 april 1958 betreffende het tegengaan van dronkenschap. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"