In dit teken. Op het kruispunt van film en subcultuur - Smelik, Anneke (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Anneke Smelik Fonds Suzan Daniel (FSD)"