Het wettelijk statuut der vakbonden : stenografisch verslag der studiedagen gehouden te Oostende, van 21 tot 23 december 1935 (Brussel: SKB, 1936)
"Syndikale Kommissie van België Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"