fo012965: Kantoor van het bestuur van S.A. Flandria in Sint-Gillis Dendermonde (1931)
"Zwart-witfoto van het kantoor van het bestuur van S.A. Flandria in Sint-Gillis Dendermonde, rond 1931. Binnenzicht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"