af001818: GAL: 40 jaar naoorlogse geschiedenis - Alsteens, Gerard; Verspecht, Herman; Louis Paul Boonkring; Michiels, Michel (1986)
"Affiche van Gerard Alsteens (GAL) uitgegeven in 1986 door de Louis Paul Boonkring (Etterbeek) voor een tentoonstelling. Afbeelding: karikaturen van bekende figuren uit de periode 1945-1985 met onder meer Ronald Reagan, Margaret Thatcher, Wilfried Martens, Adolf Hitler... Tekst: GAL: 40 JAAR NAOORLOGSE GESCHIEDENIS. VAN 21 NOVEMBER TOT 5 DECEMBER VAN 14 TOT 18 U. - ZATERDAG INBEGREPEN. OPENING: VRIJDAG 21 NOVEMBER OM 20 U. MET GAL, IAN, ZAK EN JOHAN ANTHIERENS. PLAATS: ZAAL MAALBEEK HOORNSTRAAT 97, ETTERBEEK (NABIJ SCHUMAN). ORGANISATIE LOUIS PAUL BOONKRING ETTERBEEK. MET STEUN VAN V.Z.W. TREFCENTRA. LOUIS-PAUL BOON-KRING ETTERBEEK. V.U. M. MICHIELS, OUDERGEMLAAN 90, 1040 BRUSSEL. Drukkerij VERSPECHTtypo-offset Londerzeel Tel. 052/30.95.51. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"