af011253: Enig Verschil, jongerengroep voor homo's, lesbiennes & biseksuelen. Fuif voor mensen - Drukkerskollektief De Wrikker; Enig Verschil; Adel, Anouk
"Affiche uitgegeven in 1996 door Enig Verschil voor een fuif. Tekst: Enig Verschil, jongerengroep voor homo's, lesbiennes & biseksuelen. Fuif voor mensen zaterdag 10 augustus '96 zaal Nieuw Bleekhof, Vekestraat 15, Antwerpen. Deuren 21.30u - Verminderde toegang voor 23u. Enig Verschil PB. 22 2060 A'pen 9. Informatie in neutrale en gesloten omslag. Elke woensdag. Geuzenstraat 6, A'pen (Zuid), 03/216 37 37. Van 18u tot 21u: onthaal. Om 19u: aktiviteit. Na 21u: babbelkroeg Drukkerskollektief De Wrikker (03/218 56 74). V.U.: Anouk Adel - Geulincxstraat 8 - 2060 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"