st001448: Rode Valken, Domein Langenberg Lichtaart
"Sticker met tektst: Domein Langenberg Lichtaart. Afbeelding : half groen/rood met een gestyleerde spar in het midden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"