af005527: Mehter. Historische fanfare van de Turkse Janitsaren in Antwerpen - X-oc; Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM); Souissi, Youssef
"Affiche uitgegeven in 2001 door de Vereniging voor Ontwikkeling en Emancipatie van Moslims (VOEM) voor fanfaremuziek van Mehter. Tekst: Mehter. Historische fanfare van de Turkse Janitsaren in Antwerpen. De oudste fanfare ter wereld… 75 muzikanten in historische uniformen. Vrijdag 15 juni 2001: 15u00: Victor Jacobslei (Kerkplein) Berchem met optocht via Driekoningenstraat naar het Van Hombeekplein; 17u30: Grote Markt Antwerpen met optocht langs Suikerrui, Van Dijkkaai en Sint-Jansvliet. Een bijdrage van VOEM vzw aan veelkleurig Antwerpen i.s.m. Unie van Turkse Verenigingen van België UTB vzw met steun van stART, het cultuurprogramma van het Sociaal Impulsfonds. V.u.: Youssef Souissi, Duinstraat 152, 2060 Antwerpen - Layout: X-oc. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"