af011216: Journée mondiale du SIDA - Ex Æquo; Vaes, Jean-Christophe (1996)
"Affiche uitgegeven in 1996 door het centrum voor seksuele gezondheid Ex Aequo voor de aidsproblematiek. Afbeelding: foto van een paar schoenen met rode veters erbij getekend. Tekst: JOURNÉE MONDIALE DU SIDA. AIDS WERELDDAG. Une marche pour la vie • Een levenswandelin. DIMANCHE ZONDAG 1.12.96 BRUXELLES BRUSSEL. DÉPART Place de l'Albertine 16 heures. EN COORDINATION AVEC Les 12 heures de natation (BGS), Place du Jeu de Balle et avec Une Nuit pour la Vie, dès 21 heures, salle de la Madeleine. RENSEIGNEMENTS 02/646 97 81. VERTREK Albertinaplein 16 uur. IN SAMENWERKING MET 12 zwemuren (BGS), Vossenplein en met Een Nacht voor het Leven vanaf 21 uur, Magdalenazaal. INLICHTINGEN 02/646 97 81. Une marche pour la vie. Een levenswandeling. Ed. Resp.: Jean-Christophe Vaes - Ex Aequo, rue de Haerne 51, 1040 Bruxelles. Exempt de timbre. Verantw. Uitg.: Jean-Christophe Vaes - Ex Aequo, Haernestraat 51, 1040 Brussel. - Zegelvrij. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"