te001425: Coop sm Vooruit Gent, reclame - Sharp
"Ontwerptekening voor reclame voor de Coop van sm Vooruit Gent met de afbeelding van een gezin die uit het betreffende warenhuis komt en waarvan het jongetje opstijgt aan ballonnen die het woord 'Coop' vormen. Rechtsonder gesigneerd: Sharp. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"